Αποτρίχωση με Ζάχαρη και Μέλι


  • Χυμό από μισό λεμόνι
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 1 κούπα άσπρη ζάχαρη
  • Βαμβακερές ταινίες αποτρίχωσης
  • 1 ξυλάκι για να απλώσουμε το μείγμα

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και τα ζεστάνουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη

Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει το μείγμα για περίπου 10 λεπτά. Αν είναι ακόμα πολύ ζεστό το αφήνουμε κι άλλο μέχρι η θερμοκρασία να είναι ανεκτή.

Μόλις κρυώσει τόσο ώστε να μπορούμε να το αγγίξουμε και όσο είναι ακόμα ζεστό απλώνουμε με το ξυλάκι το μείγμα στην περιοχή που θέλουμε να αποτριχώσουμε και συνεχίζουμε την αποτρίχωση με τις ταινίες όπως θα κάναμε με κερί. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σε ευαίσθητο ή ερεθισμένο δέρμα. Φυλάξτε το μακριά από τα παιδιά. Το μείγμα είναι για μια και μονό χρήση.

7 σχόλια:

iatrou είπε...

καταπληκτικο!το δοκιμασα, ενθουσιαστηκα κ δεν το αλλαζω!

Ανώνυμος είπε...

to dokimasa kai egw kai kanei telia douleia

Deedee είπε...

me 2! apotelesmatiko, oikonomiko kai apolyta fysiko!

Φανή είπε...

Δεν εχω λογια!!! Εχω παιδευτει απιστευτα με αηδιες του εμποριου.Σε ευχαριστω πολυ πολυ!!

Ανώνυμος είπε...

κοριτσια μου! πως θα βρω βαμβεκερες ταινιες; ¨)

theoni είπε...

σπιτική χαλάουα δηλ! τελεια!

Φυσικά...όμορφη είπε...

Βαμβακερές ταινίες έχω την εντύπωση ότι κάπου έχει πάρει το μάτι μου στα jumbo

Δημοσίευση σχολίου